Τριμερείς συναντήσεις Κύπρου - Ελλάδας - Ισραήλ και Κύπρου - Ελλάδας - Ιορδανίας τον Ιανουάριο στην Λευκωσία - iefimerida.gr

Τριμερείς συναντήσεις Κύπρου - Ελλάδας - Ισραήλ και Κύπρου - Ελλάδας - Ιορδανίας τον Ιανουάριο στην Λευκωσία

Φωτογραφία: MotionTeam-ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες τριμερείς διασκέψεις θα πραγματοποιηθούν εντός του Ιανουαρίου στη Λευκωσία με Ισραήλ και Ιορδανία, όπως επιβεβαίωσαν κυβερνητικές πηγές στο ΚΥΠΕ και μετέδωσε και το ΡΙΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και οι διαβουλεύσεις με τον Λίβανο ώστε να οργανωθεί και τριμερής διάσκεψη Ελλάδας - Κύπρου - Λιβάνου, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα καθοριστεί ημερομηνία, λόγω και των πρόσφατων εξελίξεων στη χώρα.

Συγκεκριμένα το πρώτο δεκαήμερο Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση Κύπρου - Ελλάδας - Ισραήλ στη Λευκωσία, ενώ το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου τριμερής συνάντηση Κύπρου - Ελλάδας - Ιορδανίας επίσης στη Λευκωσία.

Τις συναντήσεις θα απασχολήσουν θέματα ενέργειας, μεταξύ των οποίων και ο αγωγός East-Med, οι διμερείς σχέσεις, οι περιφερειακές εξελίξεις και ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ ενέργεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ