Τατουάζ: Σε ποια σημεία του σώματος πονάει περισσότερο και σε ποια λιγότερο - iefimerida.gr

Τατουάζ: Σε ποια σημεία του σώματος πονάει περισσότερο και σε ποια λιγότερο

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τατουάζ ή αλλιώς η δερματοστιξία, είναι μια μόδα που τα τελευταία χρόνια υιοθετούν όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες.

Είναι πολύ όμορφο αλλά και ρομαντικό να «ζωγραφίζεις» στο σώμα σου αυτά που σε εκφράζουν και να αποτυπώνεις λέξεις, εικόνες, σκέψεις που σε κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό .

Η επίσκεψη όμως στο tattoo studio και η διαδικασία είναι αρκετά επώδυνη, αφού το μελάνι εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με την βοήθεια ειδικής βελόνας. Αυτό σημαίνει πως εκτός από το θέμα της υγειινης και ασφάλειας που έρχεται πρώτο πρέπει να σκεφτούμε και το θέμα του πόνου πριν πάρουμε την απόφαση να κάνουμε τατουάζ.

O πόνος δεν είναι ίδιος για όλους. Εκεί που ο ένας πονάει πολύ ο άλλος μπορεί να μην πονάει, όμως υπάρχει ομοφωνία πως κάποια σημεία στο σώμα πονούν περισσότερο από άλλα.

Και ενώ υπάρχουν spots στο ανθρώπινο κορμί που γενικά πονούν περισσότερο, όπως τα πλευρά και ο λαιμός, αν ρωτήσετε διαφορετικά άτομα με τατουάζ το πιθανότερο είναι πως θα πάρετε διαφορετικές απαντήσεις. Η ένταση του και αντοχή στον πόνο είναι κάτι το υποκειμενικό όμως εμείς βρήκαμε τα σημεία που συνήθως πονούν περισσότερο από την βελόνα.

Διαβάστε σε ποια σημεία του σώματος πονάει περισσότερο το τατουάζ και σε ποια λιγότερο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τατουάζ πόνος σώμα σημεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ