Αυτές οι μπότες που συνδυάζονται με όλα είναι ό,τι πιο χρήσιμο θα πάρεις φέτος [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτές οι μπότες που συνδυάζονται με όλα είναι ό,τι πιο χρήσιμο θα πάρεις φέτος [εικόνες]

Getty Images / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν υπάρχει ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που το χειμώνα βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή των καθημερινών εμφανίσεων, αυτό είναι οι μπότες.

Λίγο πριν κάνουμε τον στιλιστικό απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και καταγράψουμε όλες τις τάσεις που κέρδισαν την προτίμηση και την προσοχή μας, ας μιλήσουμε για τα παπούτσια που εγγυώνται σικ εμφανίσεις όλη την ημέρα.

Τα παπούτσια που με ευελιξία μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας και μπορούν να μας βγάλουν από τη «δύσκολη» θέση.

Oταν οι καθημερινοί συνδυασμοί γίνονται «σπαζοκεφαλιά», υπάρχουν ασφαλείς επιλογές που μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε σίγουρες για την εμφάνισή μας, χωρίς προσπάθεια.

Αν στην γκαρνταρόμπα σας δεν περιλαμβάνεται αυτή τη σεζόν ένα ζευγάρι από τις μπότες που θα σας δείξουμε, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το εντάξετε και να κάνετε τη διαφορά.

Δείτε ποιες είναι οι μπότες που συνδυάζονται με όλα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπότες παπούτσια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ