Κάλυμνος: Ο ιατροδικαστής θα ρίξει φως στο μυστήριο της δολοφονίας του φοιτητή - iefimerida.gr

Κάλυμνος: Ο ιατροδικαστής θα ρίξει φως στο μυστήριο της δολοφονίας του φοιτητή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου, που είχε εξαφανιστεί την περασμένη Κυριακή, βρέθηκε νεκρός σε σημείο που είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες. Τα πρώτα ευρήματα «δείχνουν» δολοφονία, καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι- ένα από αυτά φαίνεται πως προέρχεται από σφαίρα σύμφωνα με πληροφορίες- τα χέρια και τα πόδια.

Ομως φως στο μυστήριο θα ρίξει ο ιατροδικαστής. Η σορός του άτυχου 21χρονου παρέμεινε στο σημείο που βρέθηκε, φυλασσόμενη, καθώς οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να αλλοιωθεί κάποιο στοιχείο, πριν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο φοιτητής βρέθηκε νεκρός σε απόσταση περίπου 200 μ. από το σημείο στο οποίο είχε βρεθεί το ποδήλατο με το οποίο είχε φύγει από το σπίτι του και σε περιοχή που είχε ελεγχθεί. Κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμηθούν ότι ο δολοφόνος μπορεί να μετέφερε εκεί το άψυχο κορμί του 21χρονου μερικά 24ωρα μετά το έγκλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ