Τι λέει για τον χαρακτήρα σου το χρώμα που επιλέγεις για τα νύχια σου - iefimerida.gr

Τι λέει για τον χαρακτήρα σου το χρώμα που επιλέγεις για τα νύχια σου

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε περιποιημένα νύχια και ένα κατάλληλο χρώμα στο βερνίκι μας είναι ικανό να φτιάξει τη διάθεσή μας.

Βέβαια, κάθε φορά που βάφουμε τα νύχια μας δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε το χρώμα που θα τα κάνουμε. Ανάλογα με την εποχή, τη διάθεση και γενικότερα την ψυχολογία μας επιλέγουμε το χρώμα με το οποίο θα τα βάψουμε.

Συνήθως όμως τις περισσότερες φορές καταλήγουμε στα ίδια χρώματα, που αυτό τελικά κάτι σημαίνει για τον χαρακτήρα μας.

Εσύ προτιμάς για τα νύχια σου σκούρα χρώματα ακόμα και το καλοκαίρι; Επιλέγεις πάντα παστέλ χρώματα ή έχεις μανία με το κόκκινο; Ή μήπως δοκιμάζεις περίεργες αποχρώσεις εκπλήσσοντας κάθε φορά την nail artist σου, αλλά και τον εαυτό σου;

Η διάσημη nail artist Michelle Saunders, με χρόνια εμπειρία στον χώρο και μεγάλες σταρς ανάμεσα στις πελάτισσές της, εξηγεί τι μπορεί να σημαίνει για τον χαρακτήρα σου η επιλογή σου.

Διάβασε τι λέει για τον χαρακτήρα σου το χρώμα που επιλέγεις για τα νύχια σου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νύχια βερνίκι χαρακτήρας χρώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ