«Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν» -Φοιτήτρια προκάλεσε οργή στα social media [εικόνες] - iefimerida.gr

«Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν» -Φοιτήτρια προκάλεσε οργή στα social media [εικόνες]

Οργή προκάλεσε φοιτήτρια με τους ισχυρισμούς της (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργισμένες αντιδράσεις χρηστών των social media προκάλεσε μία φοιτήτρια από το Μάντσεστερ, η οποία θεώρησε ότι μπορεί να κάνει κακόγουστα αστεία με την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν.

Η Χάριετ Μπρουκς ισχυρίστηκε ότι είναι το κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί στην Πορτογαλία το 2007, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες για να στηρίξει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της.

«Συνήθως δεν πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίες, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν», έγραψε σε ομαδικό chat και ακόμη και οι φίλοι της την χλεύασαν. Εκείνη όμως συνέχισε. «Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν και δεν ξέρω τι να κάνω», έγραψε.

«Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν» -Φοιτήτρια προκάλεσε οργή στα social media [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν» -Φοιτήτρια προκάλεσε οργή στα social media [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες της, αναφέροντας το έχει το ίδιο σημάδι και στο πόδι με το κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί. Γρήγορα, οι αναρτήσεις της πήραν έκταση στα social media, με αποτέλεσμα πολλοί να αντιδράσουν με οργή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα η μικρή Μαντλίν θα ήταν 14 ετών, ενώ η Μπρουκς είναι ήδη φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Λιντς.

Μετά τις αντιδράσεις η Μπρουκ απάντησε ότι η ανάρτησή της ήταν ένα αστείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντλίν ΜακΚαν Χάριετ Μπρουκς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ