Ο Αντι Μάρεϊ τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ -Για την κόντρα του με το Time - iefimerida.gr

Ο Αντι Μάρεϊ τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ -Για την κόντρα του με το Time

Ο Αντι Μάρεϊ (Φωτογραφία: AP/ Tim Ireland)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντι Μάρεϊ «τρόλαρε» τον Ντόναλντ Τραμπ, για τον ισχυρισμό του Αμερικανού προέδρου ότι απέρριψε πρόταση του περιοδικού Time για να είναι το «Πρόσωπο της χρονιάς».

«Το περιοδικό Time με κάλεσε για να μου πει ότι πιθανότατα θα αναδεικνυόμουν ''πρόσωπο της χρονιάς'', όπως πέρυσι, αλλά έπρεπε να συμφωνήσω για συνέντευξη και μεγάλη φωτογράφηση», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, προσθέτοντας ότι απέρριψε την πρόταση. Βέβαια, η ανάρτησή του προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, μεταξύ άλλων και του περιοδικού.

Time Magazine called to say that I was PROBABLY going to be named “Man (Person) of the Year,” like last year, but I would have to agree to an interview and a major photo shoot. I said probably is no good and took a pass. Thanks anyway!

Ο Μάρεϊ δεν έχασε την ευκαιρία να χλευάσει με τον τρόπο του τον Αμερικανό πρόεδρο. «Το BBC με πήρε μόλις για να μου πει ότι πιθανότατα θα αναδειχθώ αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς, αλλά έπρεπε να συμφωνήσω για συνέντευξη και φωτογράφηση», ανέφερε ο τενίστας αντιγράφοντας ουσιαστικά την ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου, συμπληρώνοντας με το ίδιο στιλ ότι απέρριψε την πρόταση.

Bbc just called to say I was PROBABLY going to be named sports personality of the year but I would have to agree to an interview and a major photo shoot. I said probably is no good and took a pass. Thanks anyway!

Απομένει να φανεί τώρα αν ο Τραμπ θα τα... βάλει και με τον Μάρεϊ, απαντώντας του. Αλλωστε, έως τώρα ο Αμερικανός πρόεδρος έχει κοντραριστεί και με άλλους αθλητές, ανάμεσά τους σταρ του NBA και του NFL, για άλλα θέματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντι Μάρεϊ Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ