Ηγεμόνας στη Βαρκελώνη: Με ρήτρα 700 εκατ. ευρώ το νέο συμβόλαιο του Μέσι! - iefimerida.gr

Ηγεμόνας στη Βαρκελώνη: Με ρήτρα 700 εκατ. ευρώ το νέο συμβόλαιο του Μέσι!

Για πάντα «μπλαουγκράνα» ο Μέσι / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο ηγεμονικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα, Σάββατο, οι Καταλαναοί ο Αργεντινός άσος θα είναι στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους οι «μπλαουγκράνα» γνωστοποίησαν και τη ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου του παίκτη: 700 εκατ. ευρώ!

«Εχει ακόμη πολλά να δώσει», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα για τον Μέσι, ο οποίος από τα 13 του που εντάχθηκε στο δυναμικό της έχει βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει οχτώ φορές τον τίτλο στην Ισπανία και τέσσερις φορές το Champions League.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Αργεντινού έληγε την επόμενη χρονιά. Η Μπαρτσελόνα είχε ανακοινώσει από τον Ιούλιο ότι ο Μέσι είχε συμφωνήσει να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου.

Ο Μέσι είναι εδώ και 14 σεζόν στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Έχει αγωνιστεί σε 602 παιχνίδια και έχει πετύχει 523 γκολ (πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας).

Έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα, 4 Champions League, 5 Κύπελλα Ισπανίας, 7 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Μαζί με τον Αντρές Ινιέστα είναι οι παίκτες που έχουν κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στον σύλλογο (30).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέσι Μπαρτσελόνα ρήτρα μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ