ΓΕΕΘΑ: Από τη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων τα απόρρητα έγγραφα του Λοβέρδου - iefimerida.gr

ΓΕΕΘΑ: Από τη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων τα απόρρητα έγγραφα του Λοβέρδου

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δύο απόρρητα έγγραφα που παρέδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο προεδρείο της Βουλής προέρχονταν από τη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ, για την Ενορκη Διοικητική Εξέταση που διενεργήθηκε για τη διαρροή των εγγράφων.

Συγκεκριμένα:

«Γνωρίζεται ότι από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που διενεργήθηκε από το ΓΕΕΘΑ, για τη διακρίβωση των αιτίων και συνθηκών διαρροής διαβαθμισμένων εγγράφων του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), διαπιστώθηκε ότι τα δύο (2) διαρρεύσαντα έγγραφα που παραδόθηκαν από τον Βουλευτή κ. Ανδρέα Λοβέρδο στο Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων, προέρχονται από αντίγραφα που είχαν διανεμηθεί, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, στη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Η σχετική διαδικασία διερεύνησης της διαρροής διαβαθμισμένων εγγράφων του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΕΕΘΑ Ανδρέας Λοβέρδος έγγραφα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ