Πώς να απλώσεις σωστά το βερνίκι νυχιών και να κάνεις μόνη σου μανικιούρ στο σπίτι - iefimerida.gr

Πώς να απλώσεις σωστά το βερνίκι νυχιών και να κάνεις μόνη σου μανικιούρ στο σπίτι

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντάξει θα συμφωνήσουμε όλες πως σαν το επαγγελματικό μανικιούρ και την περιποίηση στα χέρια των ειδικών nail artists δεν έχει, όμως το να επισκέπτεσαι κάθε εβδομάδα το nail salon είναι σχεδόν ανέφικτο λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και budget.

Aπό την άλλη, όσες φορές έχεις προσπαθήσει να βάψεις τα νύχια σου μόνη στο σπίτι καταλήγεις να έχεις βάψει τα χέρια, τα πόδια, τα ρούχα σου, ενώ τα νύχια σου δείχνουν κακοφτιαγμένα και τα νεύρα σου είναι σπασμένα.

Η εφαρμογή του βερνικιού είναι πραγματικά δύσκολη υπόθεση για τις περισσότερες από εμάς, ειδικά όταν πρέπει να χρησιμοποιήσεις το κακό σου χέρι.

Αυτό που χρειάζεται για να τα καταφέρεις είναι σίγουρα πολλή εξάσκηση και μερικά απλά tips για να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα και κομψό μανικιούρ μόνη σου στο σπίτι.

Διάβασε πώς να απλώσεις σωστά το βερνίκι νυχιών και να κάνεις μόνη σου μανικιούρ στο σπίτι στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νύχια μανικιούρ σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ