Στο πλευρό της Μάλια Ομπάμα η Ιβάνκα Τραμπ και η Τσέλσι Κλίντον: Εχει δικαίωμα στην προσωπική ζωή - iefimerida.gr

Στο πλευρό της Μάλια Ομπάμα η Ιβάνκα Τραμπ και η Τσέλσι Κλίντον: Εχει δικαίωμα στην προσωπική ζωή

Η Μάλια Ομπάμα (Φωτογραφία: AP/ Danny Moloshok)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το... κλαμπ των «πρώτων κορών» των ΗΠΑ τάχθηκε στο πλευρό της Μάλια Ομπάμα, έπειτα από τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες της κόρης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ την ώρα που φιλούσε έναν νεαρό, αλλά και ενώ κάπνιζε. Τόσο η Ιβάνκα Τραμπ όσο και η Τσέλσι Κλίντον έσπευσαν να υπερασπιστούν το δικαίωμα της Μάλια Ομπάμα στην προσωπική ζωή.

«Θα έπρεπε να της επιτρέπεται η ίδια ιδιωτικότητα με τους συνομήλικους συμφοιτητές της. Είναι μία νεαρή ενήλικη πολίτης», έγραψε μεταξύ άλλων η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ.

Malia Obama should be allowed the same privacy as her school aged peers. She is a young adult and private citizen, and should be OFF limits.

Ακολούθησε λίγο αργότερα ανάρτηση της Τσέλσι Κλίντον: «Δεν πρέπει να είναι δόλωμα για ''κλικ'' η προσωπική ζωή της Μάλια Ομπάμα, μιας νεαρής γυναίκας, φοιτήτριας», έγραψε από την πλευρά της.

Malia Obama’s private life, as a young woman, a college student, a private citizen, should not be your clickbait. Be better.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ