Κορκίδης: «Ασπρη» μέρα για τα ταμεία η «Black Friday» -Κίνδυνος να εξελιχθεί σε εβδομάδα - iefimerida.gr

Κορκίδης: «Ασπρη» μέρα για τα ταμεία η «Black Friday» -Κίνδυνος να εξελιχθεί σε εβδομάδα

Ο Βασίλης Κορκίδης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυρίως οι μεγάλοι και ισχυροί της αγοράς επωφελήθηκαν από την «Black Friday», σύμφωνα με τον Βασίλη Κορκίδη.

Ο απολογισμός της «Black Friday» ήταν θετικός σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, αλλά ο πρόεδρός της σημείωσε τον κίνδυνο να εξελιχθεί σε... εβδομάδα.

«Τη δεύτερη χρονιά εφαρμογής στην Ελλάδα, η Black Friday της μίας ημέρας, επεκτάθηκε σε τριήμερο, αλλά ακόμα και σε εβδομάδα. Το ξεχείλωμα αυτό μας προειδοποιεί ότι του χρόνου κάποιοι θα ζητάνε Greek Black Week», δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Οι καταναλωτές φάνηκαν να ευχαριστήθηκαν τις στοχευμένες αγορές τους κυρίως στα ηλεκτρονικά είδη, με αποτέλεσμα η μαύρη Παρασκευή να εξελιχθεί σε "άσπρη μέρα" για τα ταμεία κυρίως των μεγάλων και ισχυρών της αγοράς, αλλά και όσων μικρομεσαίων είχαν γεμάτα ράφια και γενναίες προσφορές», συμπλήρωσε ο κ. Κορκίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Κορκίδης Black Friday
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ