Με Τσάβες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο - iefimerida.gr

Με Τσάβες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο το Σάββατο το απόγευμα στο Περιστέρι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε γνωστή την αποστολή του ματς, στην οποία –όπως αναμενόταν- είναι μέσα και ο Τσάβες. Ο Αργεντινός μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς είναι σε θέση να ενισχύσει τους πράσινους αλλά και πάλι δεν αναμένεται να αγωνιστεί σε μεγάλο χρονικό διάστημα του ματς.

Κόντρα στους Περιστεριώτες οι πράσινοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Βιγιαφάνες ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή από τις κίτρινες κάρτες. Επίσης, δεν θα παίξουν οι Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί και Γιόχανσον.

Αυτοί είναι οι παίκτες της αποστολής των πράσινων: Βλαχοδήμος, Διούδης, Χουλτ, Ινσούα, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Λουντ, Μουνιέ, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς, Τσάβες, Στάικος, Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ