Black Friday στα ταξίδια: Τα deals που δεν... χάνονται -Πάμφθηνα δωμάτια και φοβερές εκπτώσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Black Friday στα ταξίδια: Τα deals που δεν... χάνονται -Πάμφθηνα δωμάτια και φοβερές εκπτώσεις [εικόνες]

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Black Friday έχει κάνει τον κόσμο να ξεχυθεί στα μαγαζιά, να στηθεί σε ουρές για να αγοράσει προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικές συσκευές και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε βρίσκονται σε έκπτωση, με τις τιμές να είναι πέρα για πέρα ελκυστικές. Ανάμεσα, λοιπόν, στα πολλά υπάρχουν και ευκαιρίες για ταξίδια.

Ας δούμε τι «παίζει», σύμφωνα με τον Independent:

  • easyHotel: Δωμάτια από 9,99 λίρες

Από την Παρασκευή, το easyHotel προσφέρει 3.000 δωμάτια από όλο το δίκτυό της προς 9,99 δολάρια τη διανυκτέρευση για τους επισκέπτες που θέλουν να κάνουν κράτηση από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2018.

Η προσφορά ισχύει από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.

  • Thomas Cook: Εξοικονομήστε 200 λίρες για τις καλοκαιρινές διακοπές

Τώρα μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι και 200 λίρες ανά κράτησε σε μια σειρά από πακέτα διακοπών της Thomas Cook. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που γίνονται μεταξύ 17 και 28 Νοεμβρίου και αφορά πακέτα των τουλάχιστον 1.000 λιρών.

  • Netflights.com: Τσεκάρετε τις προσφορές

Η «Black Friday» θα βρίσκεται μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα και είναι καλύτερη από ποτέ. Με εκπληκτικές προσφορές σε πτήσεις, διακοπές, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

  • Ξενοδοχείο Strand Palace: Διαμονή με έκπτωση 40%

Αν θέλετε να μείνετε στην καρδιά του Covent Garden αυτή είναι η στιγμή να κλείσετε ξενοδοχείο. Το Strand Palace προσφέρει -40% σε όσους κάνουν κράτηση από τις 24 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου για διαμονή από τις 17 Δεκεμβρίου μέχρι τις 8 Απριλίου.

Black Friday στα ταξίδια: Τα deals που δεν... χάνονται -Πάμφθηνα δωμάτια και φοβερές εκπτώσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 0
  • Τζαμάικα στη μισή τιμή

Το θέρετρο Half Moon στο Montego Bay της Τζαμάικα, προσφέρει 50% έκπτωση, η οποία ξεκινά στις 27 Νοεμβρίου.Η διαμονή αφορά την περίοδο μεταξύ 3 Ιανουαρίου και 20 Δεκεμβρίου 2018.

Το Half Moon είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο που διαθέτει 400 στρέμματα, ένα μεγάλο σπα, γήπεδο γκολφ με 18 τρύπες, ιππικό κέντρο με 28 άλογα και το Sugar Mill, ένα εξαιρετικό εστιατόριο που σερβίρει τζαμαϊκανική κουζίνα.

  • Πολυτελείς διακοπές στις Μαλδίβες

Από τη «Μαύρη Παρασκευή» μέχρι τη Δευτέρα, η Turquoise Holiday προσφέρει 50% έκπτωση στις διακοπές στο θέρετρο Six Senses Laamu στις Μαλδίβες.

Η προσφορά περιλαμβάνει διαμονή επτά διανυκτερεύσεις στη βίλα Lagoon Water, πρωινό και δείπνο, μεταφορές με ταχύπλοο, εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις από 2,350 δολάρια το άτομο. Η προσφορά ισχύει από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Black Friday στα ταξίδια: Τα deals που δεν... χάνονται -Πάμφθηνα δωμάτια και φοβερές εκπτώσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Black Friday ταξίδι Προσφορές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ