Να πώς θα βρεις τo δικό σου προσωπικό (και ιδανικό) outfit - iefimerida.gr

Να πώς θα βρεις τo δικό σου προσωπικό (και ιδανικό) outfit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναγνωρισμένη και πολύ επιτυχημένη στυλίστρια του Hollywood Karla Welch, μοιράζεται συχνά με τους ακόλουθους και θαυμαστές της δουλειάς της, μυστικά για άψογο στυλ πολλών αστέρων όπως αυτοί που ντύνει.

Αυτή τη φορά «ψαχουλεύουμε» όσα έχει πει και ανακαλύπτουμε τα tips για να βρεις την δική σου προσωπική στολή, δηλαδή ένα outfit που σου ταιριάζει απόλυτα και μπορείς να ποντάρεις σε αυτό για μια chic & safe εμφάνιση, όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις και ψάχνεις απεγνωσμένα έμπνευση. Αυτό σημαίνει πως όταν η έμπνευση λείπει γυρίζουμε στα basics και δημιουργούμε τα πιο απλά και κομψά σύνολα με μίνιμαλ αλλά sur mesure αισθητική.

Και πώς να βρεις την δική σου style uniform φόρμουλα; Tι πρέπει να προσέξεις και ποια βήματα να ακολουθήσεις; Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις για να βρεις το δικό σου ξεχωριστό στυλ είναι εδώ.

Βήμα πρώτο: Παρατήρησε

Κoίτα γύρω σου ή σκέψου άτομα που γνωρίζεις και πραγματικά θαυμάζεις για το στυλ τους....

Διαβάστε πώς θα βρείτε το προσωπικό σας στιλ, σύμφωνα με την στυλίστρια Karla Welch, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιδανικο outfit στυλίστρια Χόλιγουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ