Στα... μαλακά ο Χιμένεθ -Τιμωρία 15 ημερών για την απαράδεκτη χειρονομία - iefimerida.gr

Στα... μαλακά ο Χιμένεθ -Τιμωρία 15 ημερών για την απαράδεκτη χειρονομία

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απών από τα επόμενα τρία παιχνίδια της ΑΕΚ θα είναι ο Μανόλο Χιμένεθ καθώς ανακοινώθηκε από τη Super League η ποινή του Ισπανού τεχνικού για την απαράδεκτη χειρονομία του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με δεκαπέντε μέρες εκτός πάγκων ενώ θα πληρώσει πρόστιμο και 10.000 ευρώ όπως επίσης 10.000 ευρώ θα πληρώσει και η ΑΕΚ για τη συμπεριφορά του προπονητή της.

Τα παιχνίδια που θα χάσει ο Χιμένεθ είναι αυτά κόντρα στον Πλατανιά για το πρωτάθλημα, στην Καλλιθέα για το Κύπελλο αλλά και με τον Λεβαδειακό επίσης για το πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου.

Φυσικά ο Ισπανός τεχνικός έπεσε στα μαλακά και αυτό μπορεί να το συμπεράνει κανείς αν δει ότι ο Χιμένεθ με βάση το κατηγορητήριο κινδύνευε με αποκλεισμό από έναν έως έξι μήνες! Όπως λένε στην ΑΕΚ, έγινε δεκτό το σκεπτικό περί αναλογικότητας στην ποινή ανάμεσα σε παίκτη και προπονητή, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι με τον ίδιο κανονισμό αν για παράδειγμα ο Λιβάια πηδούσε τα κάγκελα και χειροδικούσε εναντίον του οπαδού που έβριζε τον Χιμένεθ, θα δεχόταν τρεις αγωνιστικές και ο Ισπανός για τη χειρονομία έξι. Επίσης, η έδρα δέχτηκε απόλυτα τη μεταμέλεια του Ισπανού τεχνικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ