Δύο σεφ από το «ΜasterChef» άνοιξαν ένα «κρυφό» εστιατόριο για το οποίο θα μιλάει όλη η Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Δύο σεφ από το «ΜasterChef» άνοιξαν ένα «κρυφό» εστιατόριο για το οποίο θα μιλάει όλη η Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μα καλά έχει φαγητό το Βios θα αναρωτηθείτε όσοι ήδη έχετε επισκεφτεί τον πολυχώρο στην Πειραιώς, είτε για να απολαύσετε ένα εναλλακτικό live, είτε για να παρακολουθήσετε κάποια από τις θεατρικές παραστάσεις που κάθε χειμώνα αποτελούν talk of the town, ή απλώς για να απολαύσετε το ποτό σας στο μοναδικό του περιβάλλον που συνδυάζει την urban σύγχρονη αισθητική με την παλιά αστική αύρα της Αθήνας.

Όσοι συχνάζουν στην περιοχή, σίγουρα θα έχουν ακούσει ότι από την άνοιξη στον πρώτο όροφο του κτιρίου άρχισε να λειτουργεί το Bios Home Kitchen. Η ιδέα στηρίζεται στη λογική των pop up εστιατορίων που έχουν κατακλύσει τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου. Τα δύο προηγούμενα pop up πρότζεκτ, που γρήγορα απέκτησαν φανατικούς οπαδούς ήταν το Of Plants & Fish από την Χριστίνα Κοτσιλέλου και τον Δημήτρη Αφεντάκη, που είχαν ετοιμάσει ένα αποκλειστικά χορτοφαγικό μενού υψηλής γαστρονομίας και η πρόταση της Σάρον Μπρένερ του Records in the Den, που συνδύαζε την καλιφορνέζικη γαστρονομία με την κουζίνα της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Αυτή τη φορά το εστιατόριο ονομάζεται BEEF, όποτε πώς καταλαβαίνετε απευθύνεται αυστηρά σε κρεατοφάγους και υπεύθυνοι του είναι δυο ταλαντούχοι σεφ που γνωρίσαμε από το MasterChef.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το «ΒΕΕF» και δείτε φωτογραφίες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BIOS HOME KITCHEN BEEF
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ