«Σαμπάνια, σολομός, σοσιαλισμός» -Ανοίγει η «Αλλαγή»: Το καφέ-μπαρ με κοκτέιλ ΠΑΣΟΚΙΤΟ και «μεθυσμένο ήλιο» [εικόνες] - iefimerida.gr

«Σαμπάνια, σολομός, σοσιαλισμός» -Ανοίγει η «Αλλαγή»: Το καφέ-μπαρ με κοκτέιλ ΠΑΣΟΚΙΤΟ και «μεθυσμένο ήλιο» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαβάζοντας ή ακούγοντας την είδηση πως ετοιμάζεται καφέ-μπαρ που θα φέρνει μνήμες από την εποχή που μεσουρανούσε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, οι περισσότεροι πίστεψαν πως πρόκειται για τρολιά.

Και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του Cap Cap και επιβεβαίωσαν τη νέα άφιξη στην πόλη.

«Η Αλλαγή», όπως ονομάζεται το καφέ-μπαρ, αποτελεί ένα πρωτότυπο εγχείρημα πίσω από το οποίο βρίσκεται η ομάδα του Παλιού ΠΑΣΟΚ του Ορθόδοξου και το Cap Cap. Ναι, η ομάδα στο Facebook έμπλεξε με τον πιο γλυκό ποντικό της πόλης και δημιούργησαν ένα μαγαζί... καθαρά σοσιαλιστικό.

Το καφέ μπαρ μπιστρό θα δίνει «σάρκα και οστά» στην κουλτούρα και το χιούμορ που βλέπουμε στη σελίδα του «Παλιού ΠΑΣΟΚ του Ορθόδοξου» στο κοινωνικό δίκτυο. Τα κοκτέιλς θα έχουν χαρακτηριστικά ονόματα, ενώ την κουζίνα και τις γαστρονομικές προτάσεις θα επιμελούνται οι άνθρωποι του Cap Cap, οπότε το αποτέλεσμα αναμένεται ανατρεπτικό.

Το πράσινο εγχείρημα θα βρεθεί στο Γκάζι, στη οδό Βουτάδων 60, για τους επόμενους τρεις μήνες, κάνοντας εγκαίνια φυσικά ανήμερα του Αγίου Ανδρέα.

Σοσιαλιστική φραπεδιά και κοκτέιλ ΠΑΣΟΚΙΤΟ

Σύμφωνα με την «βαρύγδουπη» - ως αρμόζει – ανακοίνωση των «υπαιτίων»:

«Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Λίγα βήματα από το μετρό Κεραμικού, κάνουμε το όραμα – πραγματικότητα. Ανοίγει τις πόρτες της, «η Αλλαγή». Η νέα πρόταση στη διασκέδαση της πόλης. Άλλοι θα το πουν café, bar, bistro ή club. Στην πραγματικότητα είναι ένα Πράσινο Καφενείο για όλους.

Θες να γευτείς το «ψωμάκι που φάγαμε», να πιείς το περιώνυμο cocktail «ΠΑΣΟΚΙΤΟ» , να γλυκάνεις τους γευστικούς σου κάλυκες με ένα «ΠροφιΝΤΕΛΟΡ» ;

Ο οινοχόος να σου σερβίρει «Μεθυσμένο Ήλιο», να βροντοχτυπάς τις χάντρες καθώς ρουφάς την αγνή «Σοσιαλιστική Φραπεδιά» ενώ αφήνεις τη Ρίτα να θωπεύει τους ακουστικούς σου αδένες;

Μήπως θες να σε υποδέχονται αεροσυνοδοί της Green Airlines, σε ένα χώρο με δύο ορόφους γεμάτους αναμνήσεις από το Κίνημα που αγάπησες και μίσησες όσο κανένα;

Ένα ταξίδι σε ένα κόσμο αισθήσεων και παραισθήσεων, εμπνευσμένο από τη χρυσή δεκαετία των 80’s. Διακόσμηση, γεύση, μουσική. Πανδαισία πολιτισμού και έξαψης. Με δραχμές, γαρύφαλλα και ουίσκι.

Ήρθε η ώρα της Αλλαγής. Πρέπει να είσαι εκεί.

Θυρανοίξια (Opening) Πέμπτη 30/11 βράδυ, ανήμερα του Αγίου Ανδρέα.

#ΕΡΧΟΜΑCTE»

«Σαμπάνια, σολομός, σοσιαλισμός» -Ανοίγει η «Αλλαγή»: Το καφέ-μπαρ με κοκτέιλ ΠΑΣΟΚΙΤΟ και «μεθυσμένο ήλιο» [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Αλλαγή καφέ ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ