Ο πρωθυπουργός σε στιλ «Τσίπρα δώσ' τα όλα» -Το βίντεο του Μαξίμου για το κοινωνικό μέρισμα - iefimerida.gr

Ο πρωθυπουργός σε στιλ «Τσίπρα δώσ' τα όλα» -Το βίντεο του Μαξίμου για το κοινωνικό μέρισμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα να μοιράζει το κοινωνικό μέρισμα γύρισε το Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό να εμφανίζεται σε στυλ «Τσοβόλα δώσ΄τα όλα».

«Tο μέρισμα από τη δημοσιονομική υπεραπόδοση θα είναι για φέτος ύψους 1,4 δισ. ευρώ και θα διανεμηθεί δίκαια, στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Με προτεραιότητα στους άνεργους, τους νέους, τους χαμηλοσυνταξιούχους». Τα παραπάνω αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την οποία μάλιστα συνοδεύει με βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

Το βίντεο έχει διάρκεια 112 δευτερόλεπτα και πρωταγωνιστής είναι ο πρωθυπουργός που φαίνεται να προετοιμάζει το διάγγελμα που εκφώνησε στις 13 Νοεμβρίου για το κοινωνικό μέρισμα. Στην αρχή φαίνονται τα πορτοφόλια δύο ηλικιωμένων έχουν ελάχιστα χρήματα. Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης και ο εμπνευστής του βίντεο δείχνουν ένα πούρο, μια κλειστή σκοτεινή πόρτα και ένα χέρι που προσπαθεί και τελικά καταφέρνει να ανοίξει τις «πύλες» της φοροδιαφυγής προκειμένου, όπως αναφέρεται, να δοθούν «τα κέρδη σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη».
Αμέσως μετά εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρα να διαβάζει το διάγγελμα για το κοινωνικό μέρισμα και στη συνέχεια ακούγεται η φράση «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» με την κάμερα να κάνει κοντινό στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χαμογελάει.

Το βίντεο τελειώνει με μία υποτιθέμενη δικαιούχο να δηλώνει ότι το κοινωνικό μέρισμα «είναι πράξη ανθρώπινη και αποδεκτή και ένδειξη σεβασμού».

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού Twitter για το μέρισμα η οποία συνοδεύεται με σχετικό βίντεο:

Tο μέρισμα από την δημοσιονομική υπεραπόδοση θα είναι για φέτος ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ και θα διανεμηθεί δίκαια, στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Με προτεραιότητα στους άνεργους, τους νέους, τους χαμηλοσυνταξιούχους. https://t.co/ZJM1YUwmi2 pic.twitter.com/IT3Anvruwt

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ