Μπορείς να βρεις το λάθος στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple; [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπορείς να βρεις το λάθος στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Apple να κυκλοφόρησε μία πολύ όμορφη διαφήμιση ενόψει Χριστουγέννων με ένα ζευγάρι να χορεύει στην χιονισμένη Νέα Υόρκη, αλλά πιο μεγάλο θέμα έγινε το μικρό λαθάκι που παρατήρησαν οι παρατηρητικοί χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, η διαφήμιση ξεκινά με ένα κορίτσι να βάζει μουσική στο κινητό της και να αρχίσει να χορεύει στους δρόμους τηςν Νέας Υόρκης.

Στην συνέχεια, η ίδια πέφτει πάνω σε έναν άνδρα και δίνοντας του το ένα ασύρματο ακουστικό, τον μεταφέρει στον ίδιο «χορευτικό κόσμο», με το ζευγάρι να κάνει πιρουέτες και φιγούρες καταμεσής του δρόμου σε ένα χιονισμένο τοπίο.

Ωστόσο, η φαντασία τους σταματά απότομα στην διαφήμιση και επανέρχονται και πάλι στην πραγματικότητα, όπου εν τέλει απλά χωρίζουν οι ρόλοι τους.

Μπορεί, λοιπόν, να φαίνεται μία ωραία ιστορία για διαφήμιση, αλλά οι χρήστες του διαδικτύου δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν μία μικρή αστοχία που υπήρχε στην διαφήμιση.

Συγκεκριμένα, όταν η κοπέλα δίνει το ακουστικό στον άντρα, τότε εκείνοι, αρχίζουν να χορεύουν, αλλά μετά μόλις επανέρχονται στην πραγματικότητα ο άνδρας δεν φορά το ακουστικό του, σε αντίθεση με την γυναίκα.

Έτσι πολλοί δήλωσαν στα social media πως μπερδεύτηκαν με αυτή την διαφήμιση, καθώς μετά αναρωτιούνταν που πήγε το ακουστικό, από το αυτί του άντρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple Διαφήμιση Χριστούγεννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ