Σέρρες: 41χρονος συνελήφθη για παράνομη μεταφορά έξι αλλοδαπών - iefimerida.gr

Σέρρες: 41χρονος συνελήφθη για παράνομη μεταφορά έξι αλλοδαπών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI /ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένταλμα σύλληψης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, συνελήφθη χθες στις Σέρρες, ένας 41χρονος άνδρας, υπήκοος Αρμενίας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της ασφάλειας Σερρών, ο 41χρονος μετέφερε 6 αλλοδαπούς που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, με όχημα που εγκατέλειψε όταν αντιλήφθηκε επικείμενο αστυνομικό έλεγχο

Το πρωί της 20ης Νοεμβρίου, σε περιοχή των Σερρών, εντοπίσθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 41χρονος και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, αρχικά ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Στο όχημα επέβαιναν 6 υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα την 18-11-2017 μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου και παρελήφθησαν από τον 41χρονο, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 41χρονου, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών και παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Σερρών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και απείθεια.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σέρρες 41χρονος μεταφορά αλλοδαπών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ