Με καφέ και κρουασάν Τσίπρας-Μακρόν συζήτησαν για πρόγραμμα και επενδύσεις - iefimerida.gr

Με καφέ και κρουασάν Τσίπρας-Μακρόν συζήτησαν για πρόγραμμα και επενδύσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας συνοδεία καφέ με...κρουασάν, τέθηκαν στο τραπέζι οι πολιτικοοικονομικές εξελίξεις.

Η υποδοχή του κ. Τσίπρα από τον Εμανουέλ Μακρόν ήταν ιδιαίτερα θερμή. Κατά την άφιξη, περίμενε τον Έλληνα πρωθυπουργό στο κεφαλόσκαλο του Μεγάρου των Ηλυσίων και κατέβηκε να τον υποδεχθεί κατά την έξοδο του από το αυτοκίνητο.

Με καφέ και κρουασάν Τσίπρας-Μακρόν συζήτησαν για πρόγραμμα και επενδύσεις  | iefimerida.gr 0

Μια ώρα και ένα τέταρτο διήρκεσε το πρόγευμα που πρόσφερε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή μισή ώρα επιπλέον από τον προβλεπόμενο χρόνο στο πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη, η πορεία του ελληνικού προγράμματος, ο συντονισμός για την προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για την Ευρωζώνη και το μέλλον της Ευρώπης, καθώς και η επιτάχυνση των γαλλικών επενδύσεων στην Ελλάδα.

Με καφέ και κρουασάν Τσίπρας-Μακρόν συζήτησαν για πρόγραμμα και επενδύσεις  | iefimerida.gr 1

Κατά την αποχώρηση του κ. Τσίπρα, οι δύο ηγέτες συνέχισαν να συζητούν στο κεφαλόσκαλο. Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας και Εμανουέλ Μακρόν συμφώνησαν να προγραμματιστεί η επόμενη συνάντηση των χωρών του Νότου τον Γενάρη του 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ