Euroleague: Για το «4 στα 4» ο Παναθηναϊκός με Ρεάλ, στο «καυτό» ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Euroleague: Για το «4 στα 4» ο Παναθηναϊκός με Ρεάλ, στο «καυτό» ΟΑΚΑ

Φωτογραφία: ΕΡΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με... άγριες διαθέσεις υποδέχεται απόψε (21:00, Novasports 2) ο Παναθηναϊκός τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Euroleague.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από το εντυπωσιακό σερί νικών με Ολυμπιακό, Χίμκι, Εφές και θέλουν να δώσουν συνέχεια επικρατώντας της «βασίλισσας», ενώπιον των χιλιάδων οπαδών τους που θα κατακλύσουν το ΟΑΚΑ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στο 5-3 και ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να παραμείνει ψηλά διαφυλάσσοντας την πανίσχυρη έδρα του. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού ο Κένι Γκέιμπριελ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και θα είναι διαθέσιμος.

Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ έχει πολλά προβλήματα. Πέραν των τριών ηττών στα τέσσερα τελευταία ματς, ο Πάμπλο Λάσο είδε την ομάδα του να χάνει και τον Τζέφρι Τέιλορ λόγω θλάσης στον προσαγωγό. Ο Σουηδός προστέθηκε στο μακρύ απουσιολόγιο με τα ονόματα των Γιουλ, Κούζμιτς, Ράντολφ και Αγιόν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΠΑΟ Ρεάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ