Σοκ στην Κρήτη από την απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικης -Τι συνέβη - iefimerida.gr

Σοκ στην Κρήτη από την απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικης -Τι συνέβη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινότητα του Ηρακλείου, η απόπειρα αυτοκτονία που πήγε να κάνει μία 16χρονη στις τουαλέτες του λυκείου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr δεν είναι ξεκάθαροι οι λόγοι που μπορεί αν οδήγησαν την νεαρή σε αυτή την πράξη, αλλά δεν αποκλείεται να προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή της λόγω απόρριψης από μερίδα συμμαθητών της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 16χρονη, η οποία είναι κατά το ήμισυ Ελληνίδα, είναι ένα ευαίσθητο και εύθραυστο πλάσμα.

Να σημειωθεί πως η μαθήτρια αποπειράθηκε να καταναλώσει παυσίπονα, μαζί με μπύρα και ισοτονικό ποτό, ενώ είχε προκαλέσει εκδορές στα χέρια της.

Ευτυχώς τη συμμαθήτριά τους και την κατάστασή της αντελήφθησαν οι συμμαθητές της και άμεσα εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την 16χρονη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Πηγή: Cretalive, ekriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη αυτοκρονία μαθήτρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ