Μπαρτσελόνα: Υπόκλιση στον «ζωντανό θρύλο» Ναβάρο - iefimerida.gr

Μπαρτσελόνα: Υπόκλιση στον «ζωντανό θρύλο» Ναβάρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον «ζωντανό θρύλο» της τίμησε απόψε (23/11), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague, η Μπαρτσελόνα.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο βραβεύτηκε από τους Καταλανούς για την 20ετή προσφορά του στον σύλλογο, με τον έμπειρο γκαρντ να «πατάει» σαν σήμερα το 1997 για πρώτη φορά παρκέ σε επίσημο παιχνίδι των «μπαλουγκράνα», σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Πριν την έναρξη της δοκιμασίας της Μπαρτσελόνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Palau Blaugrana», ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» παρέλαβε από τα χέρια του αντίστοιχου της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αντρές Ινιέστα, το βραβείο για την προσφορά του, υπό το βλέμμα των Τζόρντι Τρίας, Βίκτορ Σάδα, Ρότζερ Γκριμάου, Ράφα Γιοφρέσα, Τζιανλούκα Μπαζίλε και Σβέτισλαβ Πέσιτς, του τεχνικού που οδήγησε την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης το 2003, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το κλειστό σείστηκε από τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι αποθέωσαν τον Ναβάρο, ενώ του επεφύλασσαν και ένα εντυπωσιακό κορεό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Χουάν Κάρλος Ναβάρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ