Ερευνα αποκαλύπτει το μπαχαρικό που επιταχύνει το μεταβολισμό - iefimerida.gr

Ερευνα αποκαλύπτει το μπαχαρικό που επιταχύνει το μεταβολισμό

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν φαγητά και, φυσικά, ροφήματα που δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς αυτό το μπαχαρικό που, χάρη στο χαρακτηριστικό του άρωμα, ευφραίνει τη διατροφική μας καθημερινότητα έχει ακόμα μια ευεργετική ιδιότητα.

Μπαίνει στον καφέ, στη ζεστή σοκολάτα, στα λικέρ. Ταιριάζει πολύ με τα κοκκινιστά φαγητά με κρέας όπως κιμάς, μοσχαράκι, αλλά χρησιμοποιείται και στη ζαχαροπλαστική ως υλικό σε πολλά γλυκά, όπως π.χ. η καρυδόπιτα, τα κουλούρια, οι λουκουμάδες ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη γεύση τους.

Πρόσφατα, η επιστήμη μάς έδωσε ακόμα ένα λόγο να λέμε «ναι» σε αυτό το καρύκευμα και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν,περιέχει ένα συστατικό που βοηθά την καύση του λίπους και ειδικά όταν αυτό συγκεντρώνεται στην κοιλιά.

Δες ποιο είναι το μπαχαρικό που βοηθά τις καύσεις και επιταχύνει το μεταβολισμό στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ