Έγκυος η Μάιλι Σάιρους; Η φωτογραφία που τρέλανε τους θαυμαστές της [εικόνα] - iefimerida.gr

Έγκυος η Μάιλι Σάιρους; Η φωτογραφία που τρέλανε τους θαυμαστές της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πανικό βρίσκονται οι θαυμαστές της Μάιλι Σάιρους, μετά τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, με πολλούς να εικάζουν πως η νεαρή τραγουδίστρια είναι έγκυος.

Θέλοντας να γιορτάσει λίγο νωρίτερα την Ημέρα των Ευχαριστιών, προκειμένου να συμπέσει με τα γενέθλιά της, η 25χρονη Μάιλι ανάρτησε μια φωτογραφία της στην οποία αγκαλιάζει την φουσκωμένη κοιλιά της, αναφέροντας το hashtag #VeganTurkeyBaby.

Γιορτάζοντας την ημέρα με τον αρραβωνιαστικό της, Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μάιλι ποζάρει για την κάμερα φορώντας ένα γκρι μακό μπλουζάκι. Στη λεζάντα έγραψε: «Τόσο κοντά στα γενέθλια. Μια μέρα γεμάτη με γαλοπούλα και τα αγαπημένα πρόσωπα. Δεν είναι ειρωνικό; #VeganTurkeyBaby».

So close to b-day time! Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones! Ain't it ironic? #VeganTurkeyBaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις Νοέ 22, 2017, 7:48μμ PST

Ωστόσο, η επιλογή της διατύπωσης φαίνεται πως προκάλεσε σύγχυση στους οπαδούς της με αρκετούς να αναρωτιούνται αν περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Λίαμ Χέμσγουορθ.

Κάποιοι από αυτούς έγραψαν: «Σίγουρα υπάρχει ένα εξόγκωμα. Έλα τώρα. Αυτή η κοιλιά δεν μπορεί να έγινε από τη γαλοπούλα που έφαγε την ημέρα των ευχαριστιών. Είναι κοιλιά εγκύου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάιλι Σάιρους έγκυος Λίαμ Χέμσγουορθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ