Κοτζιάς: Μόνο όποιος έχει κάνει παρανομίες με βρίζει για τα απόρρητα έγγραφα - iefimerida.gr

Κοτζιάς: Μόνο όποιος έχει κάνει παρανομίες με βρίζει για τα απόρρητα έγγραφα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μόνο όποιος έχει κάνει πολλές παρανομίες επιτίθεται με τον τρόπο που με βρίζουν και με απειλούν οι διαπλεκόμενοι επειδή υπερασπίζομαι τη νομιμότητα και τα συμφέροντα της χώρας» σχολίασε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς στο twitter σχετικά με το θέμα της δημοσιοποίησης απόρρητων εγγράφων.

Νωρίτερα ο κ. Κοτζιάς με αφορμή και πάλι την κατάθεση των διαβαθμισμένων εγγράφων στη Βουλή από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδο για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας έκανε επίθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ενώ έκανε λόγο για πώληση απορρήτων εγγράφων.

«Κατά τη διαπλοκή, έντυπα και τηλεοράσεις της, στην Ελλαδα η παρανομια είναι το ορθό, ενώ η πίστη στη νομιμότητα κάτι το επαχθές. Σύμφωνα με την αντίληψη της κάποιοι μπορούν να πωλούν απόρρητα έγγραφα κατά το δοκούν και άλλοι να τα διακινούν επί μέρες υπονομεύοντας διεθνή θέση χώρας» σχολίασε.

Οι αναρτήσεις Κοτζιά

Μονο όποιος έχει κάνει πολλές παρανομίες επιτίθεται με τον τρόπο που με βρίζουν και με απειλούν οι διαπλεκόμενοι επειδή υπερασπίζομαι τη νομιμότητα και τα συμφέροντα της χώρας

Κατά τη διαπλοκή,έντυπα και τηλεοράσεις της,στην Ελλαδα η παρανομια είναι το ορθό, ενώ η πίστη στη νομιμότητα κάτι το επαχθές. Σύμφωνα με την αντίληψη της κάποιοι μπορούν να πωλούν απόρρητα έγγραφα κατά το δοκούν και άλλοι να τα διακινούν επί μέρες υπονομεύοντας διεθνή θέση χώρας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοτζιας απόρρητα έγγραφα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ