Κόρη αστυνομικού η 19χρονη Ειρήνη, το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κόρη αστυνομικού η 19χρονη Ειρήνη, το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη είναι η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης και τώρα αντιμετωπίζει ακόμη και ισόβια κάθειρξη.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ο πατέρας της 19χρονης είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ οι ντόπιοι στο νησί κάνουν λόγο για ένα ήσυχο κορίτσι από έντιμη οικογένεια.

Κόρη αστυνομικού η 19χρονη Ειρήνη, το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο πατέρας αναφέρει πως το παιδί του έχει πέσει θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το όνειρό της να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου οδηγήθηκε χθες στο Δικαστήριο του Δυτικού Kowloon, όπου και αρνήθηκε την καταβολή εγγύησης και κρίθηκε προφυλακιστέα μέχρι τη δίκη, η οποία ορίστηκε για τις 14 Φεβρουάριου.

Κόρη αστυνομικού η 19χρονη Ειρήνη, το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της τελωνειακής υπηρεσίας του Χονγκ Κονγκ, η μεταφορά ναρκωτικών είναι ένα «σοβαρό παράπτωμα» που τιμωρείται «με πρόστιμο έως 5 εκατ. δολάρια Χονγκ Κονγκ (640.000 δολάρια ΗΠΑ) και ποινή ισόβιας κάθειρξης».

Κόρη αστυνομικού η 19χρονη Ειρήνη, το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Πηγή: lesvosnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο Χονγκ Κογνκ Ναρκωτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ