Της πούλησε iPhone με 100 δολάρια λόγω Black Friday κι εκείνη βρήκε στο κουτί... 11 πατάτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Της πούλησε iPhone με 100 δολάρια λόγω Black Friday κι εκείνη βρήκε στο κουτί... 11 πατάτες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις αγορές της λίγες μέρες πριν την Black Friday αποφάσισε να κάνει μία γυναίκα στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ από έναν πλανόδιο, ο οποίος πωλούσε τα προϊόντα του σε πολύ χαμηλή τιμή λόγω Black Friday.

Η ίδια ωστόσο έπαθε σοκ μόλις ανακάλυψε πως ο άντρας αντί να της πουλήσει ένα κινητό iPhone , της πούλησε... πατάτες.

«Πωλούσε διάφορα πράγματα στο φορτηγό του... από ρούχα, παπούτσια, ρολόγια, μέχρι κινητά και laptop», ανέφερε η ίδια που αποφάσισε να αγοράσει ένα κινητό iPhone από τον ίδιο.

Της πούλησε iPhone με 100 δολάρια λόγω Black Friday κι εκείνη βρήκε στο κουτί... 11 πατάτες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο άντρας μάλιστα την έπεισε να τo αγοράσει λέγοντας της πως λόγω της «Black Friday» έχει ήδη κατεβάσει κατά πολύ τις τιμές του, πουλώντας το iPhone 6 μόνο στα 100 ευρώ.

Ο ίδιος της έδειξε κι ένα κινητό σε καλή κατάσταση και της είπε πως ένα ίδιο υπάρχει μέσα στο κουτί που θα έπαιρνε αν αγόραζε.

Έτσι η ίδια αγόρασε το προϊόν το οποίο ήταν συσκευασμένο και εκτός αυτού πήρε και απόδειξη.

Της πούλησε iPhone με 100 δολάρια λόγω Black Friday κι εκείνη βρήκε στο κουτί... 11 πατάτες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το περιεχόμενο όμως που αντίκρισε η γυναίκα μόλις έφτασε σπίτι της δεν το φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά της όνειρα, καθώς αντί για κάποια συσκευή, η ίδια είδε μερικές πατάτες κομμένες στην μέση.

Βέβαια ως προς το θέμα της πατάτας, ο άνδρας ήταν ανοιχτοχέρης, καθώς μέσα στο κουτί υπήρχαν έντεκα κομμένες πατάτες... οι οποίες της κόστισαν 100 δολάρια.

Το -ακόμη- πιο αστείο της υπόθεσης είναι πως στο κουτί υπήρχε κι ένας φορτιστής, ο οποίος είχε τοποθετηθεί έτσι ώστε να φαίνεται πως φορτίζει μία... πατάτα.

«Πρέπει να πάει φυλακή με αυτό που έκανε», ανέφερε η γυναίκα στα τοπικά μέσα, ενώ μετά από αυτό ο πλανόδιος πωλητής είχε γίνει «καπνός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φάρσα iPhone πατάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ