«Ωραία β@@@ά έχεις»: Γυναίκα κατέγραψε με το κινητό της τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ωραία β@@@ά έχεις»: Γυναίκα κατέγραψε με το κινητό της τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και μόνο η ιδέα ότι κάποιος προσπαθεί να σε προσεγγίσει σεξουαλικά, παρά τη θέλησή σου και χωρίς να είσαι σε θέση να αμυνθείς, είναι αρκετά τρομοκρατική από μόνη της. Και αυτή η γυναίκα κατέγραψε τη στιγμή που το έζησε στο δρόμο.

Μετά τις κατηγορίες που δέχτηκε ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν για σεξουαλική παρεχόληση από το μισό, σχεδόν, Χόλιγουντ, είναι σαν να άνοιξε ένας σφιχτά δεμένος ασκός του Αιόλου και ο αριθμός των γυναικών που, πλέον, μιλούν ανοιχτά για αντίστοιχα ενοχλητικές περιπτώσεις όλο και αυξάνεται.

Ακολουθώντας το παράδειγμα και αυτής της δημοσιογράφου η οποία μαγνητοσκόπησε κανονικά κάποιον που της έκανε σεξιστικά σχόλια στο δρόμο την ώρα που προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά της, μια γυναίκα από το Kallangur της Αυστραλίας τράβηξε με το κινητό της τη στιγμή που δέχεται ανάρμοστα σχόλια από έναν περαστικό.

Εχοντας την κάμερα του κινητού της ανοιχτή, κάνει την πρωινή της βόλτα, μέχρι που ένας άντρας, που περνάει δίπλα της, πάνω στο ποδήλατό του, τής κάνει ένα ανάρμοστο σχόλιο για ένα σημείο του σώματός της.

«Ωραία βυζιά έχεις», της λέει κοιτώντας την πίσω από τα γυαλιά ηλίου του.

Δείτε το περιστατικό και το βίντεο με το οποίο η γυναίκα κατέγραψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ