Το μήνυμα της Ελένης Χατζίδου μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της [εικόνα] - iefimerida.gr

Το μήνυμα της Ελένης Χατζίδου μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία φωτογραφία της και ένα μήνυμα στο Instagram stories η Ελένη Χατζίδου ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε καθώς άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητό της τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 1:20, όταν η τραγουδίστρια άκουσε εκρήξεις που προέρχονταν από την πυλώτή του σπιτιού της σε περιοχή της Γλυφάδας. Αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική και στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα. Ωστόσο το ΙΧ της τραγουδίστριας καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εμπρησμό από κάποιον που πιθανότατα ήθελε να εκφοβίσει ή να εκδικηθεί την τραγουδίστρια. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες, ενώ και η ίδια η τραγουδίστρια στο μήνυμά της σημείωνε ότι δεν μπορεί να απαντήσει τι συνέβη γιατί συνεχίζονται οι έρευνες.

Το μήνυμα της Ελένης Χατζίδου μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Χατζίδου εμπρησμός αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ