Champions League: Τίτλοι τέλους για Ολυμπιακό, ήττα (3-1) στην Πορτογαλία [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Τίτλοι τέλους για Ολυμπιακό, ήττα (3-1) στην Πορτογαλία [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ευρωπαϊκά όνειρα του Ολυμπιακού τελείωσαν στην Πορτογαλία, καθώς η ομάδα του Πειραιά έχασε με 3-1 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Ζέσους ήταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ανώτερη, έχασε πολλές ευκαιρίες και... καθάρισε το ματς πριν τελειώσει το 45λεπτο. Ετσι, ελπίζει στην 2η θέση μετά το 0-0 ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα στο Τορίνο, ενώ ο ΟΣΦΠ είναι και μαθηματικά τελευταίος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν μόνο το «τρίποντο» στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» για να έχουν ελπίδες να παραμείνουν στο «κόλπο», ωστόσο δεν κατάφεραν από την αρχή να κοντράρουν τους πολύ επιθετικούς παίκτες των γηπεδούχων. Μετά από 90 λεπτά υπεροχής των πρωταθλητών Πορτογαλίας στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Τάκη Λεμονή υπέστη φυσιολογικά την 5η του ήττα στα τελευταία 7 εκτός έδρας ματς, χωρίς να πείσει ότι άξιζε κάτι καλύτερο σε αυτόν τον όμιλο και με κέρδος ότι σκόραρε ξανά.

Ο Ντοστ στο 40' έκανε το 1-0, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μπρούνο Σέζαρ... τελείωσε ψυχολογικά τον Ολυμπιακό με το 2-0 πριν το ημίχρονο. Στο 66' ξανά ο Ντοστ έκανε το 3-0, αλλά μείωσε ο Οφόε με το γκολ της τιμής σε 3-1.

Τελευταίο ματς για τον Ολυμπιακό με την Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη, με την ιταλική ομάδα να θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση της.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ (Ζόρζε Ζεζούς): Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι (85' Ριστόβσκι), Αντρέ Πίντο, Ματιέ, Κοεντράο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάγλια, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπρούνο Σέζαρ (90' Ματέους), Μπρούνο Φερνάντες, Ντοστ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Ταχτσίδης (65' Οτζίτζα Οφόε), Πάρντο, Καρσελά (46' Σεμπά), Φορτούνης (57' Τζούρτζεβιτς).

4ος όμιλος

  • Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα 0-0
  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ολυμπιακός 3-1

Η βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 11

2. Γιουβέντους 8

3. Σπόρτινγκ Λισαβόνας 7

4. Ολυμπιακός 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ IEFIMERIDA.GR

ΤΑ ΓΚΟΛ

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ