Η νέα... ανανεωμένη Εθνική ομάδα μπάσκετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα... ανανεωμένη Εθνική ομάδα μπάσκετ [εικόνες]

Φωτογραφία: Basket
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραμονές πλέον για την έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Εθνική ομάδα μπάσκετ πέρασε από τη διαδικασία της επίσημης φωτογράφισης.

Οι 16 παίκτες που έχει (για την ώρα) στη διάθεσή του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος φόρεσαν τη γαλανόλευκη και πόζαραν για το φακό. Μάλιστα ξεχωριστή φωτογράφιση έκαναν οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού που θα ενσωματωθούν το Σάββατο, Καλάθης, Βουγιούκας και Αντετοκούνμπο.

Την Εθνική Ανδρών που θα πάρει μέρος στο πρώτο «παράθυρο» της FIBA ξεκίνησαν προπονήσεις εδώ και δύο ημέρες οι εξής 16 παίκτες: Γιάννης Μπουρούσης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιάννης Αθηναίου, Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Μουράτος, Βασίλης Χρηστίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Ντούσαν Σάκοτα και Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Η νέα... ανανεωμένη Εθνική ομάδα μπάσκετ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η νέα... ανανεωμένη Εθνική ομάδα μπάσκετ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα Μπάσκετ ρόστερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ