Έρχεται το Black Friday της WIND με απίστευτες προσφορές! Super τιμές σε smartphones, tablets & αξεσουάρ - iefimerida.gr

Έρχεται το Black Friday της WIND με απίστευτες προσφορές! Super τιμές σε smartphones, tablets & αξεσουάρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κερδίστε X40 yellows για αγορές συσκευών με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα yellow

Σε ρυθμούς Black Friday θα κινούνται από την Πέμπτη 23 μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα με τις πιο απίστευτες προσφορές σε επιλεγμένα 4G Smartphones, Tablets και αξεσουάρ.

Η WIND συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο θεσμό και υποδέχεται στα καταστήματα της όσους θέλουν να αποκτήσουν Smartphones & Tablets τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές που ξεκινούν από 39,90€ χωρίς προϋπόθεση συμβολαίου. Επίσης μπορούν να επωφεληθούν από σούπερ τιμές σε αξεσουάρ, σε πακέτα κινητής, σταθερής και internet. Κάποια από τα Smartphone που η WIND διαθέτει ειδικά για το “Black Friday” είναι:

  • Alcatel U3 DS από 49,90€ στα 39,90 €
  • TP-Link Neffos C5 Max DS από 149€ στα 99,90 €
  • MLS Slice DS από 139€ στα 99,90 €
  • Xiaomi Redmi 4A 16GB DS από 129€ στα 99,00 €
  • Huawei P9 Lite mini DS από 179€ στα 149,00 €
  • Samsung S7 Edge από 699€ στα 499,00 €

Η WIND, συνεργάτης του Προγράμματος yellow, την συγκεκριμένη περίοδο, επιβραβεύει με X40 yellows* όσους κάνουν τις αγορές τους με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα yellow!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND.

* 40 yellows για κάθε 1€ αγορών

 Έρχεται το Black Friday της WIND με απίστευτες προσφορές! Super τιμές σε smartphones, tablets & αξεσουάρ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Black Friday Wind
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ