Η Τζένιφερ Γκάρνερ μίλησε με τα πιο σκληρά λόγια για τον Μπεν Αφλεκ - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Γκάρνερ μίλησε με τα πιο σκληρά λόγια για τον Μπεν Αφλεκ

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να σου συμβούν μετά από ένα διαζύγιο είναι να έχεις φίλους και συγγενείς να σε πιέζουν να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Και αυτό ακριβώς ζει και η 45χρονη ηθοποιός.

Το 2015, μετά από 11 χρόνια γάμου και 3 παιδιά, ο Μπεν Αφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ ανακοίνωσαν για πρώτη φορά ότι χωρίζουν. Από τότε, το διαζύγιο τους εκδόθηκε, φέτος, τον Απρίλιο του 2017. Αν και ο Μπεν Αφλεκ έχει ήδη προχωρήσει στην επόμενη του σχέση (και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό), η Τζένιφερ Γκάρνερ, ακόμα, είναι ελεύθερη (κι ωραία). Ενα status που, απ' ότι φαίνεται, θέλει να διατηρήσει για πολύ καιρό ακόμα.

Αντί όμως αυτό να θεωρηθεί ως ένα γεγονός απόλυτα φυσιολογικό, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν την 45χρονη ηθοποιό ως την «καημένη» που έμεινε μόνη της με τις πληγές του χωρισμού ακόμα ανοιχτές. Ε λοιπόν τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Η ηθοποιός μιλώντας για το διαζύγιο της από τον πρώην συζυγό της, αποκάλυψε ότι ο τρόπος που εξελίχθηκε η κατάσταση μεταξύ τους ήταν το τελευταίο που μπορούσε να φανταστεί για τη σχέση τους.

Διάβασε τη δήλωση-κόλαφο της Τζένιφερ Γκάρνερ για το Μπεν Αφλεκ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ