Συναγερμός στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για βόμβα σε αεροπλάνο - iefimerida.gr

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για βόμβα σε αεροπλάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ύστερα από απειλή για βόμβα σε αεροπλάνο της Ukraine International Airlines.

Το αεροσκάφος θα εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη - Κίεβο, ωστόσο λίγο πριν την αναχώρησή του σήμανε συναγερμός στις Αρχές μιας και υπήρχε απειλή για βόμβα, σύμφωνα με τη τουρκική εφημερίδα «Cumhuriyet». Η συγκεκριμένη πληροφορία μεταφέρθηκε από τις ουκρανικές στις τουρκικές αρχές, ζητώντας να γίνει έρευνα.

Αμέσως ζητήθηκε από τον πιλότο να απομακρύνει το αεροσκάφος από το διάδρομο απογείωσης και να το κατευθύνει σε απομονωμένο σημείο του αεροδρομίου, προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα.

Παράλληλα, άλλο ένα αεροσκάφος της Ukraine International Airlines ακινητοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για προληπτικούς λόγους. Επρόκειτο να εκτελέσει την πτήση Κωνσταντινούπολη-Οδησσός, αλλά κρίθηκε απαραίτητο να γίνει και σε αυτό έρευνα και σταμάτησε η επιβίβαση που ήταν εκείνη την ώρα σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο Ατατούρκ βόμβα αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ