Jimmy Choo και Οff White σχεδίασαν τα παπούτσια για τα οποία θα μιλάνε όλοι το 2018 - iefimerida.gr

Jimmy Choo και Οff White σχεδίασαν τα παπούτσια για τα οποία θα μιλάνε όλοι το 2018

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι γίνεται όταν ένας οίκος-μεγαθήριο στο shoe design συνεργάζεται με ένα από τα τοπ brands του street style; Στιλιστικά θαύματα.

Είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός. Η μόδα άλλοτε ανακυκλώνοντας παλαιότερες τάσεις, άλλοτε δίνοντας στην αγορά νέες ιδέες, συνεχώς εξελίσσεται και δείχνει τη δυναμική της καθορίζοντας τον τρόπο που οι γυναίκες ντύνονται, ζουν, νιώθουν.

Σε μια βιομηχανία που επανδρώνεται από ανθρώπους που έχουν τη δημιουργικότητα στο αίμα τους, σκεφτείτε τι μπορεί να συμβεί όταν δύο διαφορετικοί οίκοι ενώσουν τις δυνάμεις τους. Λένε πως σημασία δεν έχει από που θα πάρεις μια ιδέα, αλλά πόσο μακριά μπορείς να τη φτάσεις. Και τα παπούτσια που προέκυψαν από τη συνεργασία Jimmy Choo και Off White είναι ο ορισμός της εξέλιξης.

Από τη μία, ο οίκος Jimmy Choo που είναι πασίγνωστος για τη σχεδιαστική του δεινότητα στα παπούτσια. Από την άλλη, το street style brand Off White το οποίο αυτή τη στιγμή είναι τρίτο στη λίστα με τα πιο δημοφιλή και επιδραστικά brands του πλανήτη. O ιδρυτής και Δημιουργικός Διευθυντής των Off White, Virgil Abloh, έχει αποδείξει πως ο,τι πιάνει (ή στην συγκεκριμένη περίπτωση, σχεδιάζει) γίνεται χρυσός. Από τις ζώνες με την industrial αισθητική μέχρι τα patchworked τζιν που έχουν φορεθεί από πολλούς διάσημους, το όραμα του για το urbanwear είναι πρωτοπόρο.

Παρόμοια λογική ακολούθησε και για το design των παπουτσιών της νέας συλλογής που μοιράζεται με τον οίκο Jimmy Choo και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018. Τι συμβαίνει σε αυτή λοιπόν;

Δες τις γόβες και τις μπότες από τη συνεργασία Jimmy Choo και Off White στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jimmy Choo OFF WHITE γόβες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ