Ο Σταύρος Σιόλας αντλεί έμπνευση από την παράδοση και τους ρυθμούς της [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σταύρος Σιόλας αντλεί έμπνευση από την παράδοση και τους ρυθμούς της [βίντεο]

Από 24 Νοεμβρίου και για 3 Παρασκευές στη Σφίγγα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωνή με ξεχωριστή χροιά και έντονα προσωπικό στίγμα. Ο Σταύρος Σιόλας έκανε αίσθηση με το πρώτο του τραγούδι «Της Αρνης το νερό» που έμελλε να γίνει μεγάλη επιτυχία και να συμπαρασύρει και τις επόμενες δημιουργίες του.

Αντλεί έμπνευση από την παράδοση και τους ρυθμούς της. «Το τραγούδι ξεκίνησε σαν ψίθυρος, σαν αφηρημένο σιγοτραγούδισμα μιας μελωδίας κι ενός ρυθμού που είχα πάντα μέσα στο κεφάλι μου κι έγινε σιγά σιγά κουπλέ, ρεφρέν και αργότερα στίχος και τραγούδι» αναφέρει για τα πρώτα του βήματα μιλώντας στο iefierida.gr.

Από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και για τρεις Παρασκευές θα μας ταξιδέψει με τη φωνή του από τη σκηνή της Σφίγγας, ενώ θα μοιραστεί το πρόγραμμα του, με αγαπημένους καλλιτέχνες, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μανώλη Μητσιά και Γιάννη Κότσιρα. Την παράσταση θα πλαισιώσουν οι «Ετερονημισυ».

«Το πρώτο τραγούδι που έγινε ευρέως γνωστό και γρήγορα ήταν φυσικά «Της Αρνης το νερό» που προβλήθηκε και βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης η επόμενη απ αυτό ραδιοφωνική επιτυχία ήταν το «Χωρίς εσένα» ντουέτο με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και μετά τα «Διόδια», το «Κάθε φορά» κ.α.»

«Εμπνέομαι κυρίως από το ανθρώπινο δράμα, τη φύση, τον έρωτα και σπανιότερα απ την επικαιρότητα, γιατί είναι μεγαλύτερη η ανάγκη μου να αναζητήσω την ομορφιά, παρά να επισημάνω την ασχήμια. Θαυμάζω όλους όσοι βρίσκουν τρόπους και περνάνε τα «Διόδια» που τους βάζει η ζωή, όσα κι αν είναι κι όσο δύσκολα».

«Τα ριάλιτι είναι κερδοσκοπικά τηλεοπτικά προϊόντα που δεν έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για το ελληνικό τραγούδι και τα νέα παιδιά που συμμετέχουν. Γι' αυτούς είναι μιας χρήσεως αναλώσιμα. Φυσικα και είναι μία εμπειρία που μπορεί κάποιος να θέλει να τη ζήσει, είτε σαν κριτής, είτε σαν συμμετέχων, γνωρίζοντας όμως πάντα, την πραγματική της φύση».

«Οι ζωντανές εμφανίσεις για μένα είναι πάντα μια γιορτή που προσπαθώ να τη χαίρομαι στο έπακρον και να συμπαρασέρνω και όλους τους άλλους, μαζί μου».

Ο Σταύρος Σιόλας εμφανίζεται στη Σφίγγα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και 1 και 8 Δεκεμβρίου

Συμμετέχουν οι ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ

Καλεσμένοι του οι:

  • Ελεωνόρα Ζουγανέλη 24/11
  • Μανώλης Μητσιάς 1/12
  • Γιάννης Κότσιρας 8/12
Ο Σταύρος Σιόλας αντλεί έμπνευση από την παράδοση και τους ρυθμούς της [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλ: 2114096149, 6987844845

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Σιόλας Σφίγγα ΕΜΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ