Ειδικός εξηγεί: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ φταίει που έγινε μόδα στις γυναίκες το ροζ χρώμα - iefimerida.gr

Ειδικός εξηγεί: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ φταίει που έγινε μόδα στις γυναίκες το ροζ χρώμα

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν κάποιος σε ρωτήσει να του πεις τον πολιτικό, ο οποίος κατά την γνώμη σου ασκεί επιρροή στην βιομηχανία της μόδας, τότε είναι πολύ πιθανό να μην δώσεις την ίδια απάντηση με τους ειδικούς του στιλ... διότι εκείνοι απάντησαν τον Ντόναλτ Τραμπ.

Κι όμως σύμφωνα με τον Λιντεγουί Εντελκουρτ, ειδικό στην πρόγνωση των τάσεων της μόδας, ο Ντόναλτ Τραμπ έχει γίνει εν αγνοία του σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη της βιομηχανία της γυναικείας μόδας.

Ο Λιντεγουί μάλιστα, ο οποίος κάποτε βρισκόταν ανάμεσα στους 25 πιο σημαντικούς ανθρώπους που διαμορφώνουν τις τάσεις στον κόσμο, αναφέρει πως ο λόγος που ο Τραμπ παίρνει αυτόν τον «τίτλο» δεν είναι (φυσικά) το στιλ του.

Ειδικός εξηγεί: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ φταίει που έγινε μόδα στις γυναίκες το ροζ χρώμα  | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, η συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στις γυναίκες είναι και ο λόγος... που έχει έρθει μία νέα εποχή στην παγκόσμια μόδα.

Άλλωστε δεν λίγες οι φορές που ο Τραμπ έχει δεχτεί έντονη κριτική από τα μέσα λόγω των ακατάλληλων σχολίων του προς το αντίθετο φύλο.

«Με τα ειρωνικά σχόλιά του ο Τραμπ «πυροδότησε» ξανά το ζήτημα περί χειραφέτησης των γυναικών παγκοσμίως, κι όλα αυτά όχι το ‘70 ή το ‘80... αλλά εν έτη 2017» ανέφερε ο Λιντεγουί.

Οι γυναίκες έχουν αρχίσει ξανά, λοιπόν, να εκφράζουν την ανεξαρτητοποίησή τους μέσω των ρούχων τους.

Πανωφόρια με έντονους ώμους, statement μανίκια, ανδρόγυνα κοστούμια, και φορέματα σε δυναμικά χρώματα είναι μόνο μερικές από τις τάσεις, τις οποίες υιοθετούν οι γυναίκες φέτος.

Ειδικός εξηγεί: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ φταίει που έγινε μόδα στις γυναίκες το ροζ χρώμα  | iefimerida.gr 1

Ένα ακόμη trend για το οποίο ευθύνεται μάλλον ο Ντόναλντ Τραμπ είναι και για την «επιστροφή» του ροζ χρώματος, το οποίο άρχισε να φοριέται από το 2016 και να συνδυάζεται με άλλα δυναμικά χρώματα, όπως το πορτοκαλί, το λιλά, το μπλε κλπ.

Ειδικός εξηγεί: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ φταίει που έγινε μόδα στις γυναίκες το ροζ χρώμα  | iefimerida.gr 2

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Τραμπ δεν έχει καμία επιρροή στην ανδρική μόδα με αυτά που φοράει. Τα υπερμεγέθη πουκάμισα, οι αδιάφορες γραβάτες που μοιάζουν με κολλητική ταινία και η χωρίστρα στα μαλλιά, δεν είναι καθόλου αρκετά για να πείσουν τους σχεδιαστές να εμπνευστούν από την εμφάνισή του.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ μόδα στιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ