Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή μετά τη διάρρηξη -«Η εικόνα ήταν αγριευτική» [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή μετά τη διάρρηξη -«Η εικόνα ήταν αγριευτική» [βίντεο]

Φωτογραφίες: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την διάρρηξη στο σπίτι της έκανε η Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μίλησε για το βράδυ που άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της και πήραν χρήματα και χρυσαφικά η αξία των οποίων ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή έλειπαν από το σπίτι τους, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους.

Χθες, η Δέσποινα Βανδή μίλησε πρώτη φορά μετά τη διάρρηξη του σπιτιού της, τονίζοντας αν και η εικόνα ήταν αγριευτική, το σημαντικότερο για εκείνη είναι πως είναι καλά ο άντρας της και τα παιδιά της.

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα είναι δύσκολα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Το πιο σοβαρό για μένα, είναι ότι είναι καλά ο άντρας μου και τα παιδιά μου. Η εικόνα ήταν αγριευτική. Το ξεπεράσαμε γρήγορα. Ήταν δύσκολο, αλλά ας μη το δραματοποιήσουμε. Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο αυτό που είχε αντιμετωπίσει η οικογένεια που το παιδί της δολοφονήθηκε για 20 ευρώ, αυτές είναι δύσκολες καταστάσεις… Ήταν μία δύσκολη κατάσταση και δεν το εύχομαι σε κανέναν να του συμβεί. Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό το πράγμα… Θεωρώ πως όταν κάνεις κακό πάντα επιστρέφει, όπως και το αντίθετο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δέσποινα Βανδή διάρρηξη σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ