Δεύτερη φορά έγκυος! Η Κρίσι Τέιγκεν θα ξαναγίνει μαμά και το ανακοίνωσε με έναν πολύ αστείο τρόπο - iefimerida.gr

Δεύτερη φορά έγκυος! Η Κρίσι Τέιγκεν θα ξαναγίνει μαμά και το ανακοίνωσε με έναν πολύ αστείο τρόπο

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μοντέλο, σύζυγος του τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ, λάτρης και συγγραφέας μαγειρικής και μητέρα της Luna που είναι μόλις ενός έτους. Μέχρι σήμερα. Γιατί σε λίγο καιρό πρόκειται να προστεθεί άλλο ένα μέλος στην οικογένεια της.

Πρόκειται για μια celebrity που έχει εξαιρετικά στενή σχέση με το κινητό της και τους λογαριασμούς της τόσο στο Instagram, όσο και στο Twitter. Δεν διστάζει να εκφράζεται ανοιχτά σε αυτά, να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά να μιλάει και για όσα δεν της αρέσουν. Παράλληλα, έχει χτίσει μια τέτοια σχέση με τους φαν τους που τους ζητάει και χάρες.

Η social media star, εδώ και αρκετό καιρό, έλεγε ότι με το σύζυγό της, θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους αποκτώντας κι ένα δεύτερο παιδί. «Ολοι είναι περίεργοι. Ρωτούν "Πότε θα το κάνετε; Πότε θα ξεκινήσετε τις διαδικασίες;" Έχει πλάκα, αλλά την ίδια στιγμή είναι τόσο ωραίο που απολαμβάνουμε τη Luna ως μωρό!», είχε δηλώσει η Κρίσι Τέιγκεν πριν από μερικούς μήνες.

Τελικά, εγένετο! Η Κρίσι Τέιγκεν περιμένει δεύτερο παιδί και να πως το ανακοίνωσε στα social media.

Δες τον αστείο τρόπο με τον οποίο το 31χρονο μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρίσι Τέιγκεν ΚΡΙΣΙ ΤΕΙΓΚΕΝ ΕΓΚΥΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ