Σώθηκε χάρη στο νεφρό της...ερωμένης του άντρα της - iefimerida.gr

Σώθηκε χάρη στο νεφρό της...ερωμένης του άντρα της

Τουρκία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανώτερος άνθρωπος αποδείχτηκε μια γυναίκα από την Τουρκία, η οποία αν και είχε την ευκαιρία να παντρευτεί τον εραστή της όταν θα πέθαινε η γυναίκα του, αποφάσισε να τη βοηθήσει να ζήσει, δωρίζοντάς της το νεφρό της.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Χουριέτ, τέσσερα χρόνια μετά το γάμο της με τον Μεχμέτ Άβτσι, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, το νεφρό της Μελίχα Άβτσι σταμάτησε να λειτουργεί, με αποτέλεσμα η γυναίκα να παρουσιάσει νεφρική ανεπάρκεια και να χρειάζεται αιμοκάθαρση 3 φορές την εβδομάδα. Περίπου τότε, ο σύζυγός της γνώρισε την ερωμένη του, Αϊσέ Ιμντάτ, την οποία λίγο αργότερα έφερε στο σπίτι του, παρουσιάζοντάς την ως μπέιμπι σίτερ για το παιδί.

Όταν η σύζυγος αντιλήφθηκε τί συνέβαινε, αντί να αστράψει και να βροντήξει, ζήτησε από τον άντρα της να παντρευτεί την Ιμντάτ όταν εκείνη πεθάνει. Η ερωμένη, συγκινημένη από τον κίνηση της συζύγου, επέμεινε να της δωρίσει το νεφρό της, ώστε να καταφέρει να ζήσει, όπως και τελικά έγινε.

Τελικά, η Άβτσι υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση και δήλωσε στην εφημερίδα: «μοιραστήκαμε ένα σύζυγο και τώρα μοιραστήκαμε κι ένα νεφρό». Από την πλευρά της, η Ιμντάτ δήλωσε ότι θα συνεχίσει να φροντίζει το παιδί και τη νόμιμη σύζυγο, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ