Με το Βραβείο Πολιτικού Σθένους θα τιμηθεί ο Τσίπρας στο Παρίσι -Συναντήσεις με επιχειρηματίες - iefimerida.gr

Με το Βραβείο Πολιτικού Σθένους θα τιμηθεί ο Τσίπρας στο Παρίσι -Συναντήσεις με επιχειρηματίες

Στο Παρίσι θα πάει την Πέμπτη ο κ. Τσίπρας (Φωτογραφία: EUROKINISSI / Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Παρίσι θα ταξιδέψει την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, όπου θα βραβευθεί, ενώ θα έχει και συναντήσεις με Γάλλους επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ο πρωθυπουργός θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique) από την επιθεώρηση Politique Internationale. Με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν έχουν τιμηθεί μεταξύ άλλων ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί και η Ανγκελα Μέρκελ.

Η βράβευση είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου, ωστόσο λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ορίστηκε για τις 23 Νοεμβρίου.

Επίσης, θα εκφωνήσει ομιλία σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου από τον οποίο θα λάβει το Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix de l'Engagement européen).

Δείτε την πρόσκληση που δημοσιεύει ο Δικηγορικός Σύλλογος Παρισιού για τον Αλέξη Τσίπρα:

Με το Βραβείο Πολιτικού Σθένους θα τιμηθεί ο Τσίπρας στο Παρίσι -Συναντήσεις με επιχειρηματίες | iefimerida.gr 0

[O Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέλησε να συνομιλήσει με τους δικηγόρους του Παρισιού για το μέλλον της δημοκρατίας στην Ευρώπη.
Το 2015, ο Αλέξης Τσίπρας ξύπνησε την Ευρωπαϊκή Ενωση θέτοντας με δυναμισμό το ερώτημα αν θέλει να είναι οικονομική ή πολιτική, τεχνοκρατική ή δημοκρατική.
Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κάποιος με την μέθοδο του Ελληνα πρωθυπουργού, τα ερωτήματα που έθεσε βρίσκονται σήμερα στην καρδιά του πολιτικού διαλόγου.
Ας ξαναβρούμε το δρόμο για την αρχαία αγορά. Ας αρπάξουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε τη σκέψη του Αλέξη Τσίπρα και να αναλογιστούμε το όραμά του για το κοινό μας μέλλον.
Οποιος επιθυμεί, μπορεί να εγγραφεί για να παρακολουθήσει την εκδήλωση».]

Ο κ. Τσίπρας θα έχει συναντήσεις και με Γάλλους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Παρίσι βραβείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ