Αυτά είναι τα τρία μεγάλα ζητήματα για τα οποία μαλώνει ένα ζευγάρι στις γιορτές - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα τρία μεγάλα ζητήματα για τα οποία μαλώνει ένα ζευγάρι στις γιορτές

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και είναι η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου, τα Χριστούγεννα μπορούν να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα σε πολλά ζευγάρια σύμφωνα με τους ψυχολόγους.

Κανείς δεν θέλει να τσακώνεται κατά την διάρκεια των γιορτών, αλλά έχει παρατηρηθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις το στρες είναι υψηλό και τα συναισθήματα έντονα εκείνη την περίοδο.

Ερευνες έχουν δείξει ότι συνήθως τα Χριστούγεννα επηρέαζουν αρνητικά τη δυναμική του ζευγαριού. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων πολλά ζευγάρια, κάποιες μάλιστα μελέτες κάνουν λόγο για τέσσερα στα δέκα, τσακώνονται και χωρίζουν.

Σύμφωνα με μελέτες ο πολύς κοινός χρόνος του ζευγαριού την διάρκεια των γιορτών δείχνει με τον πιο σκληρό τρόπο τη δυσκολία στην επικοινωνία, το κενό στα συναισθήματα, τη διάσταση στις επιθυμίες ή, ακόμη περισσότερο, τη δυσφορία που μπορεί πλέον να προκαλεί στον έναν η παρουσία του άλλου.

Τα τρία μεγάλα ζητήματα για τα οποία μαλώνει ένα ζευγάρι στις γιορτές, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χριστούγεννα γιορτές ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ