Ανώγεια: Βανδαλισμούς σε οχήματα και κλοπές πετρελαίου κατήγγειλε ο δήμος - iefimerida.gr

Ανώγεια: Βανδαλισμούς σε οχήματα και κλοπές πετρελαίου κατήγγειλε ο δήμος

Βίντεο με τους δράστες έδωσε ο δήμος στην αστυνομία (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δήμος Ανωγείων κατήγγειλε κρούσματα κλοπής πετρελαίου, αλλά και βανδαλισμούς δημοτικών οχημάτων.

Μάλιστα, οι δράστες έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και ο δήμαρχος Ανωγείων, Μανόλης Καλλέργης, παρέδωσε το σχετικό υλικό στην αστυνομία.

Σε αυτό διακρίνονται άγνωστα πρόσωπα, που προκαλούν φθορές σε μηχανήματα του Δήμου και προβαίνουν σε κλοπή πετρελαίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Τα περιστατικά έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, αναφέρει ο δήμαρχος.

Στο υλικό βιντεοσκόπησης διακρίνονται οι άγνωστοι, να κινούνται στους χώρους δημοτικής αποθήκης, αλλά και σχολικού συγκροτήματος, το οποίο μάλιστα βρίσκεται πλησίον του αστυνομικού τμήματος Ανωγείων.

Ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: «Ερχόμαστε στη θέση να καταγγείλουμε κρούσματα κλοπής πετρελαίου, αλλά και βανδαλισμούς μηχανημάτων (φορτηγό, απορριμματοφόρο) τα οποία προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε με την αλλαγή χώρου στάθμευσης αυτών, είτε στην αποθήκη του Δήμου (χώρος ο οποίος προστατεύεται από φωτισμό και κάμερες), είτε στον χώρο του Περαχωριανού σχολείου, δίπλα στο Αστυνομικό τμήμα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανώγεια κλοπές βανδαλισμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ