Παναθηναϊκός: Αναψε πράσινο φως για να παίξουν οι Ελληνες κόντρα στο Ισραήλ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Αναψε πράσινο φως για να παίξουν οι Ελληνες κόντρα στο Ισραήλ

Φωτογραφία: PAOBC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαρμόσυνα νέα για την Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός έθεσε στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τους δικούς του διεθνείς, όχι για την Παρασκευή και το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία στο Λέστερ, καθώς περίπου την ίδια ώρα οι «πράσινοι» θα υποδέχονται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την Euroleague, αλλά για το ματς της Δευτέρας με το Ισραήλ στο Ηράκλειο.

Είχαν κληθεί στην Εθνική από τον ΠΑΟ οι Νικ Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ίαν Βουγιούκας, ενώ ήδη έχει ενσωματωθεί στο ελληνικό συγκρότημα και είναι διαθέσιμος και για την Παρασκευή ο Ντίνος Μήτογλου, που ούτως ή άλλως είναι εκτός 12αδας στα ματς της Euroleague. Φυσικά αναμένεται η αντίδραση της ΕΟΚ και του τεχνικού τιμ της Εθνικής για τη διαθεσιμότητα αυτών των παικτών, αν και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε πως θα ήθελε να υπήρχε συμφωνία με τις ομάδες της Euroleague για να έχει έστω και για το δεύτερο ματς κάποιους από τους παίκτες αυτούς.

Να θυμίσουμε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ανακοινώσει πως δεν θα συμμετέχουν στα «παράθυρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Εθνική Ομάδα μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ