Μακρύ, midi, camel ή ροζ; Να ποιο είναι το ιδανικό παλτό για φέτος το χειμώνα - iefimerida.gr

Μακρύ, midi, camel ή ροζ; Να ποιο είναι το ιδανικό παλτό για φέτος το χειμώνα

MAX MARA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα έχεις ήδη εντοπίσει κάτι τριχωτές ζακέτες ή παλτό που ήδη παίζουν μία πενταετία, αν πάλι όχι εδώ είμαι να σε ενημερώσω πως δεν χάλασε και ο κόσμος. Λοιπόν αυτά τα παλτό είναι σαν λούτρινα αρκουδάκια και δίνουν και την αίσθηση της δεκαετίας των 70s.

Στους μοδάτους δρόμους του εξωτερικού κυκλοφορούν ήδη. Eδώ θα κάνουν την εμφάνισή τους με τα πρώτα κρύα ή και όχι, μιας και έχουμε την τάση να βιώνουμε τον χειμώνα λίγο πιο έντονα από ότι πραγματικά είναι. Mπορεί να φορεθούν ως εναλλακτική λύση από το κλασσικό παλτό που θα αναλύσω παρακάτω για εσένα που δεν θες κάτι τόσο δομημένο.

Να επενδύσω σε ένα παλτό και πώς να είναι;

Να επενδύσεις. Τώρα σε τι παλτό αυτό έχει να κάνει πολύ με τρία πράγματα, το μήκος, το χρώμα και την σύνθεση. Σε ό,τι αφορά το μήκος θα επέλεγα μίντι και όχι μάξι για να μην σκουπίζεις τα πεζοδρόμια και να μην πιάνεται στη πόρτα του αυτοκινήτου...

Δείτε πώς είναι το ιδανικό παλτό για φέτος στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παλτό ιδανικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ