Το απόγευμα κατατίθεται στη Βουλή ο Προϋπολογισμός 2018 - iefimerida.gr

Το απόγευμα κατατίθεται στη Βουλή ο Προϋπολογισμός 2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI /ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόγευμα στις 18:00 αναμένται να καταθέσει στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος προϋπολογισμός θα προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 3,8% του ΑΕΠ και ρυθμό ανάπτυξης 2,5% για το 2018.

Ο προϋπολογισμός του 2018 που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή θα προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα για το επόμενο έτος υψηλότερο τόσο απο τις προβλέψεις του προσχεδίου που είχε κατατεθεί το προηγούμενο μήνα στη Βουλή όσο και από τον στόχο του 3,5% του ΑΕΠ που προβλέπει το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής. Παράλληλα θα προβλέπει την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος ύψους 1,4 δισ. ευρώ από τη υπέρβαση του στόχου του πρωτογενούς πλεονάσματος του 2017 καθώς και τα μέτρα στήριξης των πληγέντων απο τις πρόσφατες θεομηνίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 κατάθεση Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ