Σταϊκούρας: Μετά το 3ο πρόγραμμα έρχονται συμφωνημένα μέτρα λιτότητας 5,1 δισ. ευρώ - iefimerida.gr

Σταϊκούρας: Μετά το 3ο πρόγραμμα έρχονται συμφωνημένα μέτρα λιτότητας 5,1 δισ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος έρχονται νέα, συμφωνημένα, μέτρα λιτότητας ύψους 5,1 δισ. ευρώ, με νέες αυξήσεις φόρων και μείωση του αφορολογήτου εξαιτίας του κόστους της καθυστέρησης της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Σταϊκούρας.

«Ο κ. Τσακαλώτος έλεγε ότι θα παραιτηθεί με μείωση του αφορολόγητου» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για την υπερφορολόγηση.

«Πιστεύουν στους φόρους ως ορθή επιλογή, όταν εμείς το 2014, με τη σταθεροποίηση της οικονομίας, μειώσαμε το ΦΠΑ στην εστίαση, τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, τις ασφαλιστικές εισφορές και την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης» τόνισε ο κ.Σταϊκούρας, αναφέροντας πως «από τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης γίνονται 6.000 κατασχέσεις την ημέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταϊκούρας φόροι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ